Suklaalusikoihin tarvitset:
-levyn Fazerin sinistä suklaata
-levyn Fazerin tummaa suklaata
-pieniä paperivuokia
-kertakäyttöisiä lusikoita
(-halutessasi strösseleitä yms. koristeluun)
(-sellofaania, lahjanauhaa ja pakettikortteja paketointiin)
Sulata suklaat samalla lautasella (kannattaa laittaa kerralla vain puoli levyä kumpaakin laatua). Kaada tai lusikoi suklaasulaa paperivuokiin, jotka ovat jonkun tukevalla alustalla. Nosta vuuat alustan päällä jääkaappiin. Noin 15 min päästä työnnä lusikat jo hieman jähmettyneeseen suklaaseen ja koristele halutessasi strösseleillä. Laita suklaalusikat takaisin jääkaappiin ja anna jähmettyä puoli tuntia. Pakkaa halutessasi sellofaaniin ja kirjoita pakettikorttiin käyttöohje.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti